6 mdr Astanga yoga & 6 mdr kursus i Yoga for stærke mænd og Kvinder

5
Sep
7_contact

Fantastiske Nyheder !
Copenhagen Yoga åbner nu op for endnu flere længere varende kurser.

ASTANGA YOGA
START 4/9 
Tirsdag 16.30-18.00
Forløb på 18 x

 Ferie i uge 42, samt mellem jul og nytår

Få sved på panden og det indre smil frem med dynamisk yoga. Astanga yoga giver dig ikke kun en stærk og let krop men også et fokuseret, roligt sind og en dyb følelse af vitalitet.

Systemet er kendetegnet ved serier med en flydende sekvens af gradvist mere udfordrende stillinger, hvor bevægelserne knyttes sammen af et specifikt åndedræt. Skridt for skridt lærer du de grundlæggende teknikker og stillinger i første serie.

Der afsluttes med afspænding.

Jeres lærer : Lasse er både lærer og elev her hos Copenhagen Yoga, og gennemgår vores 3 årige Yoga lærer uddannelse. Lasse er desuden den der står for meget af Copenhagen Yoga´s daglige kommunikation og drift.

Sign Up

graphic stroke

YOGA FOR STÆRKE MÆND OG KVINDER
Onsdag 18.45-20.15
Forløb på 18x
Start 5 September

Ferie i uge 42 samt mellem jul og nytytår

Er du en af dem der bare godt kan lide at praktisere hårdt, og ikke har nogle begrænsende skader ?
Er du stiv, træt, eller døjer med tilbagevendende skader som forstrækning og ømme led ?
Så kom med på dette kursus ! Du bliver smidig og stærk i krop og sind med denne intensive og dynamiske yoga.

Vi vil arbejde med hele kroppen og via fokus og intensitet lære dig at give slip og strække på samme tid. Øvelserne strækker kroppen helt igennem, styrker ryggen, armene og benene m.m., gør dig smidigere, forbedrer dit åndedræt, retter din kropsholdning op og giver en overall afspændthed.

Dette kursus lærer : Mette Ørum-Nielsen, indehaver af copenhagenyoga.

Mette er tidligere astanga udøver, og har derefter taget Iyengar uddannelsen som strækker sig over 4 år, og som hun har taget i Paris. Derudover uddanner Mette også på hendes yoga studie i 4 årig Iyengar yoga uddannelsen, og er blandt de højest certificerede i Skandinavien inden for Hatha Iyengar Yoga.

Sign Up

graphic stroke

INTRO FORLØB TIL HATHA IYENGAR YOGA

Få en god start på yoga med dette intro forløb, hvor du lærer at praktisere yoga korrekt og sikkert. I forløbet arbejdes der med forskellige stillinger og åndedrætsteknikker fra den klassiske yoga tradition. Du vil hurtigt mærke en øget smidighed og styrke, samt en følelse af bedre overskud og mentalt fokus. Dette 4-ugers forløb er designet til alle niveauer – begynder som øvede.

Lørdag kl 8.45-9.45 Datoer 22/9, 29/9, 6/10 og 13/10
Søndag kl 10.00 -11.00 Datoer 23/9, 30/9, 7/10 og 14/10

Sign Up