Tenerife Yoga og Meditation Retreat

5
Jan
swimming_pool_retreat_header

Yoga i Tenerife

Yoga retreat til Tenerife´s stille bjerge .

5/1 - 12/1 2020

ticketlotus

Dette er både for begyndere og mere erfarne udøvere af Hatha yoga.
Afrejse med fly fra København og Aalborg

Nyd roen og naturen og fordyb dig i yogaen og stemmen på dette retreat højt oppe i Tenerifes bjerge. Fincaen Mandala de Masca er skabt af yogier til yogier og byder dig velkommen til en skøn yogauge med undervisning af Mette Ørum-Nielsen fra Copenhagen Yoga.

Vi sørger for alt: en nem og bekvem rejse, alle måltider samt yogaundervisning i stille og storslået natur – alt sammen for at du kan slappe af og få det optimale ud af din yogarejse.

Mette har gennem sine 25 år som yogalærer set, hvordan mennesker lever på en måde, der slider hårdt på dem. Yoga, meditation og åndedrætsøvelser er en effektiv måde at vedligeholde din fysiske og mentale sundhed. Men yogateknikkerne går dybere end det. Hvis du har oplevet at ligge søvnløs med stress eller gået rundt med konstante smerter enten fysisk eller psykisk, så ved du, at velvære ikke kan overvurderes.

Vi mennesker har en fundamental længsel efter at leve livet som et helt menneske.

Mette vil på denne tur til Tenerife undervise dig i yogaens traditionelle teknikker, hvor det er muligt for dig at opnå tilstande, hvor længslen smelter bort, og hvor du hviler i dig selv på en måde, der føles både ekstraordinær og uendelig ligetil.

Dette niveau af yoga er svært at tale om, uden at det lyder meget mystisk, men indsigterne og tilstandene er både virkelige og vigtige.

Der er yoga hver morgen og eftermiddag i halvanden time. Midt på ugen er der en fridag, der kan bruges til at tage med på en skøn vandring med lokalguide. Nogle dage vil der også være mulighed for at tilkøbe massage hos den lokale massør, der besøger fincaen.

Info

ticketlotus
Pris 14,734- pr. person inkl. helpension, yoga og fly