Tenerife Yoga og silence retreat

12
Jan
yogashala_header_1

Yoga i Tenerife

YOGA og SILENCE RETREAT TIL TENERIFE

12/1 - 19/1 2020

ticketlotus

Dette er både for begyndere og mere erfarne udøvere af Hatha yoga.
Afrejse med fly fra København og Aalborg

Nyd den absolutte ro og stilhed omgivet af Tenerifes smukke majestætiske og rolige bjerge. Giv dig selv tid til at fordybe dig i yogaen, meditation og stilhed på dette retreat højt oppe i Tenerifes bjerge. Det smukke retreat sted er skabt til fordybelse af yoga og meditation og byder dig velkommen til en skøn yoga uge med undervisning af Mette Ørum fra Copenhagenyoga.

Vi sørger for alt: en nem og bekvem rejse, alle måltider samt yogaundervisning, meditation  i stille og storslået natur – alt sammen for at du kan slappe af og få det optimale ud af din yogarejse.

Mette har gennem sine 25 år som yogalærer set, hvordan mennesker lever på en måde, der slider hårdt på dem. Yoga, meditation og åndedrætsøvelser er en effektiv måde at vedligeholde din fysiske og mentale sundhed. Men yogateknikkerne går dybere end det. Hvis du har oplevet at ligge søvnløs med stress eller gået rundt med konstante smerter enten fysisk eller psykisk, så ved du, at velvære ikke kan overvurderes. Vi mennesker har en fundamental længsel efter at leve livet som et helt menneske.

På denne tur til Tenerife vil du blive undervist i yogaens traditionelle teknikker, hvor det er muligt for dig at opnå tilstande, hvor længslen smelter bort, og hvor du hviler i dig selv på en måde, der føles både ekstraordinær og uendelig ligetil. Dette niveau af yoga er svært at tale om, uden at det lyder meget mystisk, men indsigterne og tilstandene er både virkelige og vigtige.

Der er yoga og meditation hver morgen og eftermiddag i halvanden time. Der er silence mellem kl 12-15.
Midt på ugen er der en fridag, der kan bruges til at tage med på en skøn vandring med lokalguide. Nogle dage vil der også være mulighed for at tilkøbe massage hos den lokale massør, der besøger fincaen.

Info

ticketlotus
Pris 15,000- pr. person inkl. helpension,yoga og fly