Yoga retreat til Kovalam

25
Jan
KOVALAM-banner3

Yoga retreat til Sydindien • Ayurvedic retreat

Kovalam, Trivandrum, Sydindien

25/01 - 09/02 2020

Pris: fra 23.300 kr

ESSENSEN AF RETREATET
13 dages Ayurveda behandlinger
Yoga og meditation
Tid til ro og fordybelse
Hyggeligt samvær og nærvær med andre

GIV SLIP  OG NYD LIVET ER KODE ORDENE FOR DENNE REJSE.

På denne rejse får du mulighed for at lægge alle hverdagens opgaver væk og koncentrere dig om at pleje og forkæle din krop og dit sind. Ud over de daglige ayurvediske behandlinger, som tilpasses hver enkelt gæst af Agystyaa’s dygtige læger og terapeuter, får du både yoga, meditation og chanting.

YOGA VEJLEDER PÅ REJSEN: METTE ØRUM-NIELSEN

Mette Ørum er kendt i hele Skandinavien for hendes dybtgående professionelle tilgang til Iyengar yoga og terapeutiske anvendelse heraf ved behandling af personer med hjernerystelse og piskesmæld. Mette Ørum har gennem 25 år som yogalærer set, hvordan mennesker lever på en måde, der slider hårdt på dem. Yoga, meditation og åndedrætsøvelser er alle effektive metoder til at opretholde ens fysiske og mentale sundhed. Men yogateknikkerne kan mere og går dybere end det. Hvis du har oplevet at ligge søvnløs med stress eller gået rundt med konstante smerter enten fysisk eller psykisk, så kan yoga være løsningen. Velvære må ikke undervurderes. Vi mennesker har en fundamental længsel efter at leve livet som et helt menneske. På denne tur vil du blive undervist i yogaens traditionelle teknikker, hvor det er muligt for dig at opnå tilstande, hvor længslen smelter bort, og hvor du hviler i dig selv på en måde, der føles både ekstraordinær og uendelig ligetil. Dette niveau af yoga er svært at tale om, uden at det lyder meget mystisk, men indsigterne og tilstandene er både virkelige og vigtige. Med Mettes 15 års ayurveda studie hos Dr. Vasant Lad i USA og Indien, er du i bedste hænder når ayurvedaen skal fortolkes og forklares.

OM HOTELLERNE

The Beach Hotel ligger midt på strandpromenaden og lige ud til stranden. Alle værelser (8) i stueetage er med egen terrasse med havudsigt. Værelserne er rigtig pæne. På første sal den gode restaurant German Bakery/Waves.
The Beach Hotel II er nyere, lyst, luftigt og smukt. Værelser (14) alle med egen, privat balkon med havudsigt. Stueetagen huser restaurant Fusion, Kovalams bedste spisested. Et af de absolut bedste steder at bo ved Kovalam. Hotellet har i 2018 opført den dejligste pool.
Begge hoteller ejes af et indisk-tysk par. Stilen er indo-europæisk, terracotta, batik og smuk! Sans for detaljer, god atmosfære og veldrevet.

Kovalam-Beach-Palms
Kovalam-Beach-Lighthouse

HISTORIEN OM AYURVEDA

Den medicinske tradition ayurveda er blevet praktiseret i Indien gennem mere end 2.500 år og bygger på et omfattende erfaringsmateriale indsamlet og overleveret gennem generationer af ayurvediske behandlere. Medicinske værker fra år 500 fvt. beskriver således bedøvelsesteknikker og indeholder anvisninger på godt 300 forskellige kirurgiske procedurer, som de ayurvediske læger anvendte med succes.
Ayurvedisk lægekunst omhandler alle aspekter af det menneskelige helbred og velfærd og samordner specialiseret viden om legemlige funktioner og mentalt velbefindende i hver enkelt behandling.
Ayurveda blev officielt anerkendt af den indiske stat i 1970'erne med åbningen af flere statslige medicinske universiteter og hospitaler samt autorisation af praktiserende ayurvediske læger. En tredjedel af Indiens medicinske universiteter er i dag ayurvediske, og af Indiens 1.000.000 autoriserede læger er cirka 400.000 ayurvedisk uddannede. En tiendedel af de 16.000 statslige hospitaler er ayurvediske, og disse hospitaler tilbyder særlige behandlinger og lindring af eftervirkningerne fra gigt, psoriasis, visse former for lammelse og kronisk hovedpine. Den ayurvediske lægeuddannelse er et 5-6-årigt studium.

PANCHAKARMA – AYURVEDISK BEHANDLINGSFORLØB

Panchakarma er et system udviklet i ayurveda for tusinder af år siden med det formål at afgifte kroppen, styrke immunsystemet, og genoprette balance og velvære – det vil sige at optimere det enkelte menneskes fysiske og mentale velfærd og samtidig forebygge mod fremtidige sygdomstilfælde. Et væsentligt element i den ayurvediske behandling er klassifikationen af patienten i forhold til visse fysiologiske grundtyper (dosha’erne), der i det ayurvediske system besidder særlige kropslige og mentale kendetegn. Denne inddeling foregår hovedsagelig på baggrund af almene konsultationer og samtaler med den ayurvediske læge, som dernæst ordinerer et behandlingsforløb specifikt til den pågældende person.
Ayurvedisk behandlingsforløb tager mellem 7-42 dage. Forløbet følger en nøje planlagt opskrift i flere trin: Blødgørelse, udrensning og genopbygning af kroppen.

Kovalam-Beach-Sunset

INKLUDERET
• Fly København – Trivandrum t/r & skatter og afgifter pt
• Lokal transport til hotel t/r
• 15 overnatninger på enten The Beach Hotel eller The Beach Hotel II med morgenmad
• 13 dages ayurveda på Agastyaa Clinic, som ledes af Dr. Unni
• 1 spa behandling (ansigtsmassage eller reflexology fod massage)
• 2 akupunktur behandlinger
• Yoga / meditation og rejseledelse med Mette Ørum-Nielsen
• Seminar om ayurveda af Dr. Unni
• Som Grace Tours kunde på Agastyaa Heritage Clinic vil du få en personlig konsultation hos Dr. Unni i løbet af dit ayurveda behandlingsforløb

IKKE INKLUDERET
• Forsikringer
• Visum
• Fakturagebyr (90 kr)
• Frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt, som ikke er beskrevet under “Inkluderet” – såsom ekstraforplejning og drikkepenge

PRISER
The Beach Hotel – delt dobbeltværelse: 23.300 kr*
The Beach Hotel – enkeltværelse: 25.400 kr
The Beach Hotel II – delt dobbelt værelse: 25.700 kr
The Beach Hotel II – enkeltværelse: 29.900 kr
*kun dobbeltsenge the beach hotel
Næsten alt er inklusiv, det eneste du skal tænke på er frokost og aftensmad, som kan klares på et madbudget på ca. 100 kr. om dagen

Other retreats