Yoga Retreat to Mallorca 18/3

18
Mar
MALLORCA_retreat_banner2

Yoga retreat til Mallorca

Paguera, Mallorca

18/03 - 25/03 2020 

Pris: fra 11.195 kr

OM REJSEN

Kom med på denne helt unikke mulighed til den skønne ø Mallorca, hvor Mette Ørum vil dele sin glæde over yogaen og meditationen med udsigt over stranden om morgenen, og i løbet af ugen opleve en dejlig sejltur til den magiske ø udenfor Mallorca og en af de andre dage.
Lyset, vejret og omgivelserne i Mallorca er ikke til at tage fejl af. Og Mette forelskede sig i denne her lille bugt for flere år siden, og glæder sig til at introducere yogaen til dette sted. Ejeren af hotellet er født og opvokset på Mallorca, og er blevet en god ven til Mette, og sammen med ham vil hun gøre jeres ophold til en god oplevelse, hvor du vil komme ned i kroppen og ind i hjertet på dig selv, mærke glæden og roen sænke sig omkring dig. Lyden af havet når vi mediterer om morgene – what more do you want.
Undervisningen vil foregår på dansk og engelsk. Vi træner inde i hotellets hyggelige yogashala. Der er både yogamåtter og udstyr til låns.
I løbet af ugen vil der være skønne dagsture rundt på øen, blandet på vandring, klosterbesøg og en smuk sejltur.

HOTELLET

Hotel Paguera Treff ligger skønt på strandpromenaden i den lille by, Pagueras. Hotelet har en god restaurant, dejlig swimmingpool og skøn terrasse med udsigt over havet. Alle værelser er fint indrettet, har eget bad/toilet, samt balkon. Paguera Treff ligger 20 minutters kørsel fra Palma by og lufthavnen

Mallorca
Mallorca-2

YOGA VEJLEDER PÅ REJSEN: METTE ØRUM-NIELSEN

Mette Ørum-Nielsen er ejer og grundlægger af Copenhagen Yoga på Frederiksberg.
Mette er en af de højeste certificeret Hatha Iyengaryoga instruktør i Skandinavien. Hun er specialist i terapeutisk yoga og hensyn tagende yoga, og underviser til dagligt i hendes yoga studie Copenhagen Yoga. Hun er leder af hendes 3-årige Iyengar yoga uddannelse, og samarbejder med anerkendte yoga lærere fra hele verden.
Som deltager ved du at du er i sikre hænder hos Mette, og kan altid spørge hende til råds under retreatet.
Mette fortæller om hendes retreats:
"Jeg elsker at rejse. Når man rejser åbner Sindet sig. Man oplever at være en del af verden, og alle de forskellige kulturer og livsformer der eksisterer. Derfor elsker jeg at undervise på Yoga retreats. Jeg oplever at gennem yogaen og fordybelsen under retreatet forbinder folk sig med noget større end dem selv. En form for dybere mening med livet tager plads. Det er unikt, helt specielt og meget meget smukt.
Som Troels Kløvedal sagde “Kloden er en fantastisk planet.“

Mallorca-3

INKLUDERET
• Fly København – Trivandrum t/r & skatter og afgifter pt
• Flyrejse med Norwegian
• 40 kg bagage på flyet
• Bus fra lufthavn til hotel t/r
• Delt dobbeltværelse
• Morgenmad
• Yogatræning
• Vandretur med klosterbesøg
• Bådtur

INFO
Vi flyver direkte fra København.
Afrejse fra København kl. 16.50, ankomst på Mallorca kl. 19.50
Hjemrejse fra Mallorca kl. 20.35, ankomst i København kl. 23.35
Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse 1600,-
Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.

Other retreats