Yoga Retreat til Tenerife 5/1 2020

5
Jan
TENERIFE-a_retreat_banner2

Yoga retreat til Tenerife 

Masca, Tenerife

5/1 - 12/1 2020 

Pris: 14.734 kr

Dette er både for begyndere og mere erfarne udøvere
Afrejse med fly fra København og Aalborg

Nyd roen og naturen og fordyb dig i yogaen og stemmen på dette retreat højt oppe i Tenerifes bjerge. Fincaen Mandala de Masca er skabt af yogier til yogier og byder dig velkommen til en skøn yogauge med undervisning af Mette Ørum-Nielsen fra Copenhagen Yoga.

 

YOGA VEJLEDER PÅ REJSEN: METTE ØRUM-NIELSEN

Mette er kendt for hendes terapeutiske yoga for personer med hjernerystelse og piskesmæld, og har gennem sine 25 år som yogalærer set, hvordan mennesker lever på en måde, der slider hårdt på dem. Yoga, meditation og åndedrætsøvelser er en effektiv måde at vedligeholde din fysiske og mentale sundhed. Men yogateknikkerne går dybere end det. Hvis du har oplevet at ligge søvnløs med stress eller gået rundt med konstante smerter enten fysisk eller psykisk, så ved du, at velvære ikke kan overvurderes. Vi mennesker har en fundamental længsel efter at leve livet som et helt menneske. På denne tur vil du blive undervist i yogaens traditionelle teknikker, hvor det er muligt for dig at opnå tilstande, hvor længslen smelter bort, og hvor du hviler i dig selv på en måde, der føles både ekstraordinær og uendelig ligetil. Dette niveau af yoga er svært at tale om, uden at det lyder meget mystisk, men indsigterne og tilstandene er både virkelige og vigtige. Med Mettes 12 års ayurveda studie hos Dr. Vasant Lad i USA og Indien, er du i bedste hænder når ayurvedaen skal fortolkes og forklares.

OM HOTELLET

Mandala de Masca ligger i gåafstand til den lille bjergby Masca, hvor der findes enkelte spisesteder og et lille supermarked. Klimaet på De Kanariske Øer er mildt og meget velegnet til aktiv ferie året rundt. I bjergene, hvor Masca ligger, er temperaturen om vinteren mellem 15 og 25 grader og om sommeren mellem 18 og 32 grader.
Der er en lille pool og en dejlig have anlagt i flere etager ned ad bjergsiden, så du nemt kan finde et lille sted for dig selv, hvis du har brug for det. I haven dyrkes økologiske grøntsager, avocadoer og citroner, der bruges til måltiderne.
Her er to udendørs terrasser til yoga, en 80 m2 stor indendørs yogashala med gulvvarme og en hyggelig stue med åben pejs.
Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsens kvalitet varierer.
Retreatet har 11 værelser, som alle er forskellige og enkelt, lyst og let indrettet. På værelserne findes poolhåndklæder og hårtørrer.
Du bliver forkælet med lækre vegetariske og veganske måltider, sunde snacks og hjemmelavede juicer.

Tenerife-1
Tenerife-2

OM REJSER

Vi sørger for alt: en nem og bekvem rejse, alle måltider samt yogaundervisning i stille og storslået natur – alt sammen for at du kan slappe af og få det optimale ud af din yogarejse.
Mette har gennem sine 25 år som yogalærer set, hvordan mennesker lever på en måde, der slider hårdt på dem. Yoga, meditation og åndedrætsøvelser er en effektiv måde at vedligeholde din fysiske og mentale sundhed. Men yogateknikkerne går dybere end det. Hvis du har oplevet at ligge søvnløs med stress eller gået rundt med konstante smerter enten fysisk eller psykisk, så ved du, at velvære ikke kan overvurderes.
Vi mennesker har en fundamental længsel efter at leve livet som et helt menneske.
Mette vil på denne tur til Tenerife undervise dig i yogaens traditionelle teknikker, hvor det er muligt for dig at opnå tilstande, hvor længslen smelter bort, og hvor du hviler i dig selv på en måde, der føles både ekstraordinær og uendelig ligetil.
Dette niveau af yoga er svært at tale om, uden at det lyder meget mystisk, men indsigterne og tilstandene er både virkelige og vigtige.
Der er yoga hver morgen og eftermiddag i halvanden time. Midt på ugen er der en fridag, der kan bruges til at tage med på en skøn vandring med lokalguide. Nogle dage vil der også være mulighed for at tilkøbe massage hos den lokale massør, der besøger fincaen.

Tenerife-3

INKLUDERET
• Flyrejse med Thomas Cook
• Mad ombord på flyet
• 20 kg bagage på flyet
• Bus fra lufthavn til hotel t/r
• Delt dobbeltværelse
• Helpension med drikkevarer (vegetarisk)
• Snacks, juice og te i løbet af dagen
• Yogatræning
• Vandretur med lokalguide
• Klimakompensation

PRIS
14.734,- pr. person
Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: 2.500,- (to enkeltværelser deler et badeværelse). Der er et meget begrænset antal. Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn, der også rejser alene.
Der er maks. 18 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.

Other retreats