7
Jul
LISELEJE-banner

Sommer retreat i Liseleje

Liseleje, Danmark

8 Juli - 12 Juli 2020 

Pris: 3.000 kr (for kurset)

UGENS PROGRAM
Onsdag | 16.00 - 17.30
Torsdag | 10.30 - 12.00 og 16.00-17.30
Fredag | 10.30 - 12.00 og 16.00 - 17.30
Lørdag | 10.30 - 12.00 og– 16.00 - 17.30
Søndag | 10.30 - 12.00

Det er med allerstørste fornøjelse at jeg nu kan tilbyde et dejligt stress-fri uge hos mine kollegers dejlige sommer sted i Liseleje. Undervisningen vil være baseret på genopbyggende/restorative yoga og pranayama, en god modvægt til en travl hverdag.
Alt i alt, fem dage hvor du kan genoplade dine batterier, og få stressen HELT UD AF ud af kroppen.

Underviser på hele kurset: METTE ØRUM-NIELSEN

Jeg er indehaver af Copenhagen Yoga, og er bla specialiseret i at undervise terapeutisk yoga for personer med hjernerystelse og piskesmæld, og dertil hørende stress symptomer, og har gennem mine 25 år som yogalærer set, hvordan mennesker lever på en måde, der slider hårdt på dem. Yoga, meditation og åndedrætsøvelser er en effektiv måde at vedligeholde din fysiske og mentale sundhed. Men yogateknikkerne går dybere end det. Hvis du har oplevet at ligge søvnløs med stress eller gået rundt med konstante smerter enten fysisk eller psykisk, så ved du, at velvære ikke kan overvurderes. På dette De-stress retreat vil du blive undervist i yogaens traditionelle teknikker, hvor det er muligt for dig at opnå tilstande, hvor stressen smelter bort, og hvor du hviler i dig selv på en måde, der føles både ekstraordinær og uendelig ligetil. Dette niveau af yoga er svært at tale om, uden at det lyder meget mystisk, men indsigterne og tilstandene er både virkelige og vigtige.

OM HOTELLET

Der er et lille bade hotel der hedder Liselængen hvor man kan in-logere sig.

Man kan stå tidlig op og starte dagen med et dejligt havbad i Kattegat, som kun er 2 min gang fra Liselængen. Efter yoga og et hvil, kan man selvfølgelig nyde badelivet, men der er også rig mulighed for at nyde den smukke stille skov til afstressende ture. Og når man er sulten er der både restauranter, pizzarier og cafeer i Liseleje, og hvis man vil ud omkring kan man også tage til smukke Hundested, hvor du finder et spændende havneliv, hvor du bla kan finde glaspusteri, kunstner pavillioner, rigtige gode restauranter samt et spændende havne miljø.

Er du til cykelture, er der cykler man kan leje på Liselængen og der er dejlige ture at cykle i Tisvildehegn.

Udover Liselængen er her sommerhus udlejning, AirBNB, samt campingplads med rigtige gode camping hytter, alt dette i cykelafstand (1500 m).

Other retreats